Är du på väg att starta egen verksamhet?
Då är Onslip rätt kassalösning för dig.

Onslips kassalösning är perfekt för både enmansföretaget som för den etablerade krogen på hörnet. Vi erbjuder marknadens bredaste helhetslösning där du själv har möjlighet att anpassa funktionalitet efter hur din verksamhet ser ut.

image

Rätt funktioner, till rätt pris

Vi tror inte på att man ska betala för funktioner som man inte använder. Därför anpassas våra system för din verksamhet, för att hålla dina kostnader nere.

Använd din egen hårdvara eller köp vår

Traditionella kassaregister är stora apparater som kan en enda sak, räkna pengar. Med Onslip 360 blir den sortens maskiner förlegade. Istället blir kassaregisteret en app och en molntjänst som du kan ladda ner eller köp den tillsammans med vår kassahårdvara.

image

Prisvärt och modernt

Till skillnad från alla andra kassaleverantörer i Sverige äger vi på Onslip hela kedjan från produktutveckling till försäljning och support själv. Eftersom färre aktörer ska dela på dina pengar kan vi hålla nere priserna och ändå erbjuda funktionalitet som matchar även de dyraste kassorna på marknaden.

Uppdaterad kassalösning

Precis som andra appar uppdaterar vi Onslip 360-appen regelbundet. I varje uppdatering lanserar vi nya smarta och enklare funktioner. Om du hör av dig kan även dina förslag finnas med i nästa uppdatering.

devices

Väx med Onslip!

Vårt mål är att göra valet av kassa- och betallösning enkelt och tryggt. Det gör vi genom att erbjuda marknadens bredaste helhetslösning med funktionalitet som passar alla företagare.

Kassasystem för framtiden
Rådgivning efter dina behov
Support 6 dagar i veckan