Presentkorten skrivs ut på löpande band och varorna är nästan slutsålda. Skönt att du kan lita på Onslip.

Att starta eget är både utmanande och spännande. Med Onslips kassa får du ett modernt system som passar för idag och i framtiden.

image
Skapa kampanjer
Med Onslip är det lätt att skapa egna rabatter och kampanjer för att maximera försäljningen. Kassan håller själv reda på vilka kampanjer som gäller för vilka varor och vilka tider.
Streckkodsläsare
Med streckkodsläsare slipper du använda artikelknapparna vid försäljning. Istället scannar du enkelt in varorna, perfekt för dig med många artiklar i sortimentet!
image
Lagersaldo
I Onslips system finns tilläggsfunktionen Lagersaldo som hjälper dig att planera dina inköp. Lagersaldo visar alla dina artiklar och varnar när det är dags att köpa in nya varor.
Automatiska dagsavslut
Undvik onödig administration genom att koppla ihop Onslips kassasystem med Fortnox Bokföring. Dina dagsavslut skickas per automatik till Fortnox och du kan fokusera på annat – som dina kunder till exempel.
devices

Väx med Onslip!

Vårt mål är att göra valet av kassa- och betallösning enkelt och tryggt. Det gör vi genom att erbjuda marknadens bredaste helhetslösning med funktionalitet som passar alla företagare.

Kassasystem för framtiden
Rådgivning efter dina behov
Support 6 dagar i veckan