Onslips kassalösning är ett perfekt system för både det nystartade som det etablerade caféet.

Onslip erbjuder rätt funktioner, till rätt pris, med marknadens i särklass bästa service och support.

image
Minska risken för felslag
100 kortköp per dag utan kassakopplad kortterminal motsvarar 10 000 onödiga knapptryck per månad. Med kassaregister och kassakopplad kortterminal från Onslip slipper du mata in beloppet manuellt i kortterminalen.
Chip utan pin – ännu snabbare köp
Våra kortterminaler är dessutom förberedda med chip utan pin vilket snabbar på processen ännu mer när kunden inte behöver knappa in koden.
image
Enkel bokföring
Undvik onödig administration genom att koppla ihop Onslips kassasystem med Fortnox Bokföring. Använder du något annat bokföringsprogram kan du enkelt exportera bokföringsdatan med en SIE-fil.
Skapa kampanjer
Varför inte erbjuda 10 % rabatt på smörgås + kaffe mellan 11-12 för att locka in nya gäster? Kassan håller själv reda på vilka kampanjer som gäller och för vilka tider.
image
Personalliggare
Att föra personalliggare innebär att varje dag anteckna vilka som är verksamma i din lokal och när. Caféer och restauranger är enligt lag skyldiga att anteckna uppgifter för verksamma personer i personalliggaren.
Nya regler
Från och med den 1 juli 2018 träder nya regler för personalliggare i kraft. Läs hela skatteverkets regler för personalliggare här.
Se Onslips produktblad för personalliggare här.
devices

Väx med Onslip!

Vårt mål är att göra valet av kassa- och betallösning enkelt och tryggt. Det gör vi genom att erbjuda marknadens bredaste helhetslösning med funktionalitet som passar alla företagare.

Kassasystem för framtiden
Rådgivning efter dina behov
Support 6 dagar i veckan