Klippa, svara i telefon och slå in schampo i kassan, allt samtidigt. Vilken tur att du valde Onslip.

Onslip är det självklara valet för dig som driver en salong och behöver en pålitlig och modern kassalösning.

image
Streckkodsläsare
Med streckkodsläsare slipper du använda artikelknapparna vid försäljning. Istället scannar du enkelt in varorna, perfekt för dig med många artiklar i sortimentet!
Presentkort
En perfekt present att ge bort. Erbjud dina kunder att köpa presentkort. En uppskattad funktion av salonger.
image
Färre kvitton och snabbare köp
Du kan välja att kvittokopian från kortterminalen tas bort. All information om köpet kommer då att finnas sammanställt på kassakvittot. Vilket medför färre kvitton och ännu snabbare köp.
Skapa ett kundregister
Registrera kontaktuppgifterna till dina kunder och belöna lojala kunder med exempelvis rabatter. Varför inte skicka ut SMS med speciella erbjudanden?
image
Personalliggare
Att föra personalliggare innebär att varje dag anteckna vilka som är verksamma i din lokal och när. Frisörer och verksamma inom kropps- och skönvård är enligt lag skyldiga att anteckna uppgifter för verksamma personer i personalliggaren.

 

 

Nya regler
Från och med den 1 juli 2018 träder nya regler för personalliggare i kraft. Läs hela skatteverkets regler för personalliggare här.
Se Onslips produktblad för personalliggare här.
devices

Väx med Onslip!

Vårt mål är att göra valet av kassa- och betallösning enkelt och tryggt. Det gör vi genom att erbjuda marknadens bredaste helhetslösning med funktionalitet som passar alla företagare.

Kassasystem för framtiden
Rådgivning efter dina behov
Support 6 dagar i veckan