Lunchkön börjar på gatan. Bongskrivaren går glödhet. Ingen fara, Onslip är där för dig.

Onslips kassalösning är perfekt för dig som antingen startat upp din första restaurang eller på väg att öppna din tredje krog.

image
Spara tid med en beställningsenhet
Ta emot beställningar direkt vid bordet och bonga in till kök eller bar. Du sparar i snitt en timme per dag eftersom personalen inte behöver gå fram och tillbaka till kassan.
Snabbare köp – chip utan pin
Våra kortterminaler är förberedda med chip utan pin, vilket snabbar på processen eftersom kunden inte behöver knappa in koden.
image
Skapa kampanjer
Varför inte erbjuda 10 % rabatt på lunchen mellan 11-12 för att locka in nya gäster? Kassan håller själv reda på vilka kampanjer som gäller och för vilka tider.
Bordskarta
Ta fram och visa lediga/upptagna bord. Koppla nota till bord eller lägg till artiklar på nota. Du kan även lägga till flera notor på samma bord eller flytta nota till annat bord. Du kan ha flera bordskartor exempelvis en för restaurang och en annan för uteservering.
image
Bongskrivare
Nu behöver ni inte skriva beställningar för hand längre. Med bongfunktion i kassan skriver kassan ut en kopia på beställningen direkt till kök eller bar.

Kassakopplad terminal

Onslips kortterminaler bland de absolut snabbaste på marknaden. Visste du att att 100 luncher utan kassakoppling motsvarar 10 000 onödiga knapptryck.

image
Personalliggare
Att föra personalliggare innebär att varje dag anteckna vilka som är verksamma i din lokal och när. Restauranger och kaféer är enligt lag skyldiga att anteckna uppgifter för verksamma personer i personalliggaren.

 

Nya regler
Från och med den 1 juli 2018 träder nya regler för personalliggare i kraft. Läs hela skatteverkets regler för personalliggare här.
Se Onslips produktblad för personalliggare här.
devices

Väx med Onslip!

Vårt mål är att göra valet av kassa- och betallösning enkelt och tryggt. Det gör vi genom att erbjuda marknadens bredaste helhetslösning med funktionalitet som passar alla företagare.

Kassasystem för framtiden
Rådgivning efter dina behov
Support 6 dagar i veckan