Vi har kortterminaler för alla behov

img

Bambora One

Allt du behöver för att komma igång med kortbetalning. Driftsäker och användarvänlig kortterminal. Välj mellan trådlös och stationär terminal som kan kassakopplas med vår kassa. Hyr på 24 månader med Bamboras inlösen för 1.5% per köp, frakt tillkommer med 150 kr.

Pris
199 kr/mån
Hyra
24 månader
img

Device - Stationär kortterminal

Har du ett fast försäljningsställe med tillgång till bredband? Då passar Bamboras stationära kortterminal ICT250 perfekt. Det är bara att packa upp, stoppa i ström- och bredbandssladd, sedan är du i gång. Kan kassakopplas med vår kassa. Stödjer alla inlösare på den svenska marknaden. Frakt tillkommer med 195 kr.

Pris
295 kr/mån
Hyra
36 månader
img

Device - Trådlös kortterminal

Med Bamboras trådlösa kortterminal IWL250 är det lätt att ta betalt vid bordet, på vägen eller på torget. Terminalen har ett eget SIM-kort och ett laddningsbart batteri, därför behövs varken bredband eller strömkälla för att kunna ta betalt. Terminalen levereras startklar det är bara att aktivera den och börja ta betalt, använd valfri inlösare på den svenska marknaden. Frakt tillkommer med 195 kr.

Pris
495 kr/mån
Hyra
36 månader
img

Kortidshyra bindningsfritt

Här är alternativet för dig som har en säsongsverksamhet och har behov av en kortterminal över kortare tid. Frakt tillkommer med 195 kr.

Pris:
1 månad – 1850 kr (1200 kr + 650 kr startavgift)
Mer än 1 månad – 1200 kr/mån

Gäller både för Bambora One och Device

Pris
1200 kr/mån
Hyra
1 månader

Våra terminaler inkluderar funktioner så som dricks, kontantuttag, automatiskt dagsavslut, samt Chip utan PIN.

Snabbare köp – chip utan pin
Våra kortterminaler är förberedda med chip utan pin, vilket snabbar på processen eftersom kunden inte behöver knappa in koden.

Säker drift

Vi uppdaterar vår mjukvara och hårdvara kontinuerligt, vilket betyder att driften alltid är säker. Skulle du få problem garanterar vi att presentera ett åtgärdsförslag inom 24 timmar. Om vi inte kan lösa problemet via telefon erbjuder vi utbytesgaranti av våra produkter.

Alla inlösare

Våra kortterminaler fungerar med alla inlösare på den svenska marknaden inklusive Swedbank, Bambora, Handelsbanken, Nordea samt Danske Bank.

image

Snabbare kortköp

Med kassaregister och kassakopplad kortterminal från Onslip slipper du mata in beloppet manuellt i kortterminalen. Det sparar tid och minskar risken för felslag.

Tålig och robust

Våra terminaler har ett robust utförande för att klara av även de tuffaste miljöer. Självklart är batteriet väl tilltaget för att kunna hålla hela arbetsskiftet.

img

Kvittorulle – stor diameter – S80 Bredband

Dessa kvittorullar passar vår stationära kortterminal, S80 Bredband. Kvittorullarna levereras i förpackningar om 30 st.

– Dimensioner: 57*46*12
– 13 meter per rulle

Pris
299 kr / 30 st
img

Kvittorulle - liten diameter - S90 GPRS

Dessa kvittorullar passar vår mobila kortterminal, S90 GPRS. Kvittorullarna levereras i förpackningar om 30 st.

– Dimensioner: 57*40*12
– 13 meter per rulle

Pris
299 kr / 30 st
img

Extra lång Internetkabel

Står kortterminalen vid kassan men bredbandsmodemet är på kontoret? Med vår extra långa kabel på 25 meter är avstånd inget problem.

Pris
299 kr