Kundcase

Bli inspirerad av några av våra kunders berättelser

Då Onslip låg helt rätt i pris och hade riktigt bra funktioner så valde vi på Bernhard Kök å Deli att använda oss av deras kassasystem. Det bästa med Onslip är att jag kan kolla statistik och försäljning i realtid på mobilen även om jag inte är på plats.

Bernhard Kök å Deli
Nyköping

Vi på Brödernas valde att använda oss av Onslip för att det var prisvärt, de har bra funktioner och för att servicen är kanon. Deras kundservice är utmärkt och hjälper alltid till, vi är riktigt nöjda att använda oss av Onslips kassasystem.

Brödernas Kafé
Norrköping

Det är oerhört prisvärt och fungerar i alla lägen. Det som är skönt med Onslip är att man kan lägga in allt man önskar i kassan såsom priser, bord etc., utan hjälp av en programmerare.

Café Täppan
Norrköping

Vi konsultar inom mobiltelefonnätverk, och ställde därför stora krav på butikens kassalösning. Vi ville ha ett kassasystem som man kan utveckla. Jag ville också ha koll på försäljningen, även när jag inte är i butiken. Allt detta fanns hos Onslip.

Futureon AB
Karlshamn

Ägarinnan Linda på Hårtorget i Kisa fick rekommendationer från Kinda-Ydre Sparbank att använda sig av Onslips Kassasystem. Systemet har lätta funktioner och det går snabbt och smidigt att programmera in själv de funktioner man vill ha, säger Linda.

Hårtorget
Kisa

Vi på Klipp & Nagelateljé föll för Onslips enkelhet och design när vi skulle välja ett kassasystem. Det bästa med Onslip är överblicken vi fick med en gång, det var lätt att förstå sig på systemet direkt.

Klipp & Nagelateljé
Knislinge

Det bästa med Onslip enligt Niklas and Friends är att det fungerar i alla lägen, det är lätt att förstå sig på systemet och det är bra support som svarar snabbt. Vi valde att använda Onslip då de ligger under marknadens pris på kassalösningar.

Niklas and Friends
Hammarby Sjöstad

Banken presenterade olika alternativ och då verkade Onslip bäst, helt enkelt. De var billiga, hade en bra support och gav oss tydliga svar på alla våra frågor. Att kassan är snygg är också ett stort plus för oss som jobbar med inredning och design.

Smaralda AB
Sölvesborg och Karlskrona

Vi valde att använda oss av Onslip då kassalösningen ser modern ut med tanke på att det är en Ipad. Det passade oss bra och vi gillade konceptet, vi fick även bra hjälp runt omkring med avtal, guidning, installation osv det kändes helt enkelt bra.

VBody
Nyköping