Mobil Kassa inför sommarsäsongen

Kassa som app

Kom igång direkt: 299 kr/mån  399 kr/mån
Se till att vara förberedd inför sommarsäsongen med ett state-of-the-art mobilt kassasystem. Att komma igång tar bara några minuter. Ladda ner appen och registrera dig, ring sedan in till någon utav våra handläggare så hjälper vi dig att uppgradera appen till premium.

100% bindningsfritt, mobilt och skräddarsytt

299 kr/mån Erbjudandet gäller till och med sista Augusti 2018.

Ring oss 0101885959

Ska vi ringa dig?

 

 

Om du inte uppgraderar appen får du automatiskt Onslip 360 Bas som är en begränsad version av Onslip 360 Premium. Onslip 360 Bas saknar kontrollenhet och är inte ett godkänt kassaregister enligt Skatteverkets regler. Kassan är begränsad i funktionalitet samt till max 1 användare, max
100 000 kr i omsättning under en sammanhängande period av 365 dagar, max 100 försäljningstransaktioner under en kalendermånad och max 1000 objekt. För att få ett godkänt kassaregister enligt Skatteverkets regler beställer du Onslip 360 Premium här.

Funktioner

Skräddarsydd lösning

Onslips kassasystem kan enkelt skräddarsys och byggas ut efter varje enskilt företags behov. Det är därför vårt kassasystem passar lika bra för den nystartade frisören som för den etablerade finkrogen på hörnet.

Följ försäljning och rapporter i realtid

Är du nyfiken på hur dagens försäljning går, är det lätt att ta fram rapporter och följa försäljningen i realtid.

Perfekt komplement till din kassalösning

Den mobila kassan gör det möjligt för dig att förflytta din kassalösning till dit där dina kunder är.

Flest nöjda kunder

Onslips kundtjänst hanterar idag tusentals kunder från norr till söder med en genomsnittlig kundnöjdhet på över 97%. (Genomsnittligt resultat från veckovisa kundnöjdhetsundersökningar genomförda sedan 1 aug 2013.)