Onslip erbjuder hela kassasystem med kortterminal, kassa och mjukvara. Vilket paket passar dig?

Paket: Kassasystem PLUS

Kassasystem PLUS

Ett mångsidigt kassapaket till dig som är nystartad eller håller på att växa. Oavsett bransch får du med kassasystem PLUS rätt förutsättningar för att kunna fokusera på det du gör bäst. Lätt att lära och enkelt att hantera. Tveka inte på att höra av dig till vår uppskattade support och kundtjänst. Låt oss göra jobbet!

Fr. 999 kr/mån

Paket: Kassasystem MINI

Kassasystem MINI

Kassasystem MINI passar för dig som har en mindre verksamhet och vill ha en kassa som är enkel och smart. Kanske har du en butik, studio, salong eller kör en food truck. Med vår kassamjukvara kan du enkelt använda din Tablet eller Smartphone till att ta betalt.

Fr. 748 kr/mån

Fördelar Onslip kassamjukvara

 

Godkänt

Självklart uppfyller Onslips kassamjukvara skatteverkets regler.

 

Enkelt

Onslips kassamjukvara är enkel att använda. Har man lagt upp knappar för artiklar/tjänster brukar ny personal komma igång av sig själv utan utbildning. Köper du ett paket med kassahårdvara skickar vi självklart allt till dig med Postnord företagspaket. Skulle du mot förmodan behöva hjälp vid installationen hjälper vår kundtjänst till via telefon.

image

 

Prisvärt

Onslips kassamjukvara finns som App för iOS och Android. Det gör att du kan ladda ner och installera Onslip kassamjukvara på din Tablet eller Smartphone, då sparar du pengar som du kan använda till annat. Du är igång med försäljningen på några minuter. ! Ladda ner här.

 

Flexibelt

Onslips kassamjukvara har mängder med extra funktioner som du kan lägga till allt eftersom dina behov förändras. T ex har vi funktioner som automatiskt bokföring med Fortnox, bordskarta, streckkodshantering, lagerhantering, etc. Se alla funktioner här.

Näverbergs Coffee Corner
Järfälla
Vi tittade på några olika alternativ men Onslip kändes klart bäst. De har grymt snygg design, är lätt att jobba i och – framför allt – är de bra att ha att göra med. Behöver jag hjälp är det bara att lyfta luren och ringa. Onslips support löser det snabbt om det skulle vara något.