En komplett lösning för kassasystem och betalningar

Paket: PLUS

PLUS
7 dagar kvar

fr. 998 kr/mån1097kr/månSpara 2400 kr!

Sveriges mest prisvärda kassapaket för dig som driver liten restaurang, butik eller handel. Bara det nödvändigaste med snygg kortterminal och slagkraftigt inlösenavtal. Efter bindningstiden betalar du endast 598 kr/mån för licensen och kortterminalen!

Paket: MAX

FLEX

16 800 kr

Driver du en restaurang eller butik och behöver ett ordentligt kassasystem som också bidrar till en förhöjd kundupplevelse? Med bindningsfria Flex får du en helt ny E800 med dubbla skärmar. Du betalar månadsvis för mjukvaran så länge du önskar.

Paket: SMART

SMART

fr. 399 kr/mån.448 kr/månSpara 49 kr/mån.

Först tog vi bort kontanterna, nu tar vi även bort kortläsaren. Det här är Swish-kassan som låter dig ta betalt direkt i din egna telefon.

Fördelar Onslip Kassaregister

 

Godkänt

Självklart uppfyller Onslips kassamjukvara skatteverkets regler.

 

Enkelt

Onslips kassamjukvara är enkel att använda. Har man lagt upp knappar för artiklar/tjänster brukar ny personal komma igång av sig själv utan utbildning. Köper du ett paket med kassahårdvara skickar vi självklart allt till dig med Postnord företagspaket. Skulle du mot förmodan behöva hjälp vid installationen hjälper vår kundtjänst till via telefon.

image

 

Prisvärt

Onslips kassamjukvara finns som App för iOS och Android. Det gör att du kan ladda ner och installera Onslip kassamjukvara på din Tablet eller Smartphone, då sparar du pengar som du kan använda till annat. Du är igång med försäljningen på några minuter. ! Ladda ner här.

 

Flexibelt

Onslips kassamjukvara har mängder med extra funktioner som du kan lägga till allt eftersom dina behov förändras. T ex har vi funktioner som automatiskt bokföring med Fortnox, bordskarta, streckkodshantering, lagerhantering, etc. Se alla funktioner här.

Näverbergs Coffee Corner
Järfälla
Vi tittade på några olika alternativ men Onslip kändes klart bäst. De har grymt snygg design, är lätt att jobba i och – framför allt – är de bra att ha att göra med. Behöver jag hjälp är det bara att lyfta luren och ringa. Onslips support löser det snabbt om det skulle vara något.