Onslip förnyar kassabranschen med moderna lösningar och schyssta villkor

1 Vision - Göra vår värld mer delikat, diversifierad och meningsfull
2 Mission - Att stärka småföretagare med digitala tjänster för att de berikar våra dagliga liv
3 Värderingar - Bygga en kultur där småföretagare får bättre möjligheter att nå upp till sin fulla potential
Onslip Leverans

Varje småföretagares hjälte

Vi vill att varje företagare ska känna sig trygga och nöjda när de valt oss. Att vår lösning var den sista pusselbiten som saknades och där fokus nu kan läggas på kunderna istället för på problem.

Ibland är det idén som hittar entreprenören

aboutus

För sju år sen hade en pizzeriaägare i Linköping problem med sina kassalösningsleverantörer. Då föddes en idé om att själv utveckla en modern och tillförlitlig kassa- och betallösning. Tillsammans med några vänner bestämde han sig för att utmana kortterminalsbranschen med ett tydligt mål – rimliga priser och bättre service. 2012 lanserades kortterminalen Onslip S80 och två år senare tillkom även en egen kassalösning.

Idag är vi närmare 30 anställda men vi har fortfarande det lilla företagets kultur. Det tror vi gör det lättare att förstå våra kunder och att ge dem den service de förtjänar. Det gör vi genom att erbjuda marknadens bredaste helhetslösning med funktionalitet som passar alla företagare, oavsett var de är idag, eller hur framgångsrika de blir imorgon.

devices

Väx med Onslip!

Vårt mål är att göra valet av kassa- och betallösning enkelt och tryggt. Det gör vi genom att erbjuda marknadens bredaste helhetslösning med funktionalitet som passar alla företagare.

Kassasystem för framtiden
Rådgivning efter dina behov
Support 6 dagar i veckan