Vårt kundlöfte

 

Vi vet hur det är att vara småföretagare

Precis som ditt företag började Onslip med en idé, och trots att vi funnits i några år och haft äran att få jobba med tusentals av Sveriges bästa småföretagare, är vi fortfarande ett litet företag som får kämpa för varje resultat och får ingenting gratis.

 

Rätt kassasystem till rätt pris med bästa service

Vårt uppdrag är att lyssna på dina behov, föreslå rätt kassasystem till rätt pris, och erbjuda god service från dag ett. När du väljer ett kassasystem från Onslip kan du vara trygg med att vi hjälper dig från val av kassasystem till hur du kommer igång med försäljningen.

image

 

Din framgång – vårt uppdrag

Stora kedjor och företag i all ära, men vi som jobbar på Onslip är övertygade om att framgångsrika småföretag är grunden till levande stadskärnor och landsbygd. Vårt uppdrag är därför att utveckla framtidens kassasystem som låter dig fokusera mer på dina kunder, dina produkter/tjänster och mindre på administration.

 

Schyssta villkor

Onslip går i bräschen för schysstare villkor i kassabranschen. Vi är därför noggranna med att
– Lista våra priser och villkor öppet så att du kan jämföra oss
– Inte binda dig i onödigt långa kontrakt och att alltid erbjuda bindningsfria alternativ
– Inte ha dolda avgifter för service, support, och transaktioner

Näverbergs Coffee Corner
Järfälla
Vi tittade på några olika alternativ men Onslip kändes klart bäst. De har grymt snygg design, är lätt att jobba i och – framför allt – är de bra att ha att göra med. Behöver jag hjälp är det bara att lyfta luren och ringa. Onslips support löser det snabbt om det skulle vara något.